Cauta un cuvant


capacitatea - Capacitatea umana de a crea grupuri.

capacitatea - Capacitatea umana de a crea grupuri. Capacitatea unui fond de vanatoare de a asigura conditii de viata pentru o anumita specie de vanat (termen silvic)

capacitatea - Capacitatea umana de a crea grupuri. Capacitatea unui fond de vanatoare de a asigura conditii de viata pentru o anumita specie de vanat (termen silvic) capacitatea unui debitor de a rambursa creditul la scadenta convenita.

capacitatea - Capacitatea umana de a crea grupuri. Capacitatea unui fond de vanatoare de a asigura conditii de viata pentru o anumita specie de vanat (termen silvic) capacitatea unui debitor de a rambursa creditul la scadenta convenita. Capacitatea unui sistem de a fi menţinut sau restabilit în starea de a-şi îndeplini funcţia specificată, atunci când întreţinerea şi reparaţiile se efectuează în condiţii date, cu procedee şi remedii precise.

capacitatea - Capacitatea umana de a crea grupuri. Capacitatea unui fond de vanatoare de a asigura conditii de viata pentru o anumita specie de vanat (termen silvic) capacitatea unui debitor de a rambursa creditul la scadenta convenita. Capacitatea unui sistem de a fi menţinut sau restabilit în starea de a-şi îndeplini funcţia specificată, atunci când întreţinerea şi reparaţiile se efectuează în condiţii date, cu procedee şi remedii precise. Capacitatea unui agent economic de a-si plati obligatiile fata de terti la scadenta. Un agent economic poate dispune de un volum mai mare de active decat valoarea totala a obligatiilor sale fata de terti, dar sa fie totusi insolvabil daca nu reuseste sa transforme unele din active in bani, pentru a-si onora obligatiile.

//
Copyright (C) DEX online. Copierea definiţiilor este permisă sub licenţa GPL, cu condiţia păstrării acestei note. Detalii aici


//