Cauta un cuvant

// //
//
cuvântul - Cuvântul filosofie este un cuvânt compus din filo care are întelesul de iubitor , si sofia care înseamna întelepciune deci filosofia înseamna iubitor de întelepciune. Se pare ca zofia, contrar întelepciunii, înseamna nebunie, ceiace ar schimba complet sensul cuvântului. Va semnalez aceasta aminindu-mi de cele ce ne spunea profesorul nostru de latina de la Sf.Sava acum vre-o 65 de ani. Ramâne sa verificati Dvs. cele de mai sus si eventual sa-mi comunicati si mie concluziile Dvs. Constantin Halchini, ing.(halchini[at]videotron.ca)

cuvântul - Cuvântul filosofie este un cuvânt compus din filo care are întelesul de iubitor , si sofia care înseamna întelepciune deci filosofia înseamna iubitor de întelepciune. Se pare ca zofia, contrar întelepciunii, înseamna nebunie, ceiace ar schimba complet sensul cuvântului. Va semnalez aceasta aminindu-mi de cele ce ne spunea profesorul nostru de latina de la Sf.Sava acum vre-o 65 de ani. Ramâne sa verificati Dvs. cele de mai sus si eventual sa-mi comunicati si mie concluziile Dvs. Constantin Halchini, ing.(halchini[at]videotron.ca) Cuvântul „scarlat“ circulă ca subst. comun – ex. Mateiu Caragiale, „Craii...“ – „din crestetul capului până în scarlatul tocurilor“, dar nu stiu ce înseamnă: nu l-am găsit nicăieri, cu excep ia numelor proprii, ex. Mircea Scarlat etc.

cuvantul - Cuvântul filosofie este un cuvânt compus din filo care are întelesul de iubitor , si sofia care înseamna întelepciune deci filosofia înseamna iubitor de întelepciune. Se pare ca zofia, contrar întelepciunii, înseamna nebunie, ceiace ar schimba complet sensul cuvântului. Va semnalez aceasta aminindu-mi de cele ce ne spunea profesorul nostru de latina de la Sf.Sava acum vre-o 65 de ani. Ramâne sa verificati Dvs. cele de mai sus si eventual sa-mi comunicati si mie concluziile Dvs. Constantin Halchini, ing.(halchini[at]videotron.ca) Cuvântul „scarlat“ circulă ca subst. comun – ex. Mateiu Caragiale, „Craii...“ – „din crestetul capului până în scarlatul tocurilor“, dar nu stiu ce înseamnă: nu l-am găsit nicăieri, cu excep ia numelor proprii, ex. Mircea Scarlat etc. Cuvantul este strict de origine greaca si se afla in mitologia greaca sin scrierile lui Homer .De acolo a ajuns in limba latina si deci si franceza

cuvântul - Cuvântul filosofie este un cuvânt compus din filo care are întelesul de iubitor , si sofia care înseamna întelepciune deci filosofia înseamna iubitor de întelepciune. Se pare ca zofia, contrar întelepciunii, înseamna nebunie, ceiace ar schimba complet sensul cuvântului. Va semnalez aceasta aminindu-mi de cele ce ne spunea profesorul nostru de latina de la Sf.Sava acum vre-o 65 de ani. Ramâne sa verificati Dvs. cele de mai sus si eventual sa-mi comunicati si mie concluziile Dvs. Constantin Halchini, ing.(halchini[at]videotron.ca) Cuvântul „scarlat“ circulă ca subst. comun – ex. Mateiu Caragiale, „Craii...“ – „din crestetul capului până în scarlatul tocurilor“, dar nu stiu ce înseamnă: nu l-am găsit nicăieri, cu excep ia numelor proprii, ex. Mircea Scarlat etc. Cuvantul este strict de origine greaca si se afla in mitologia greaca sin scrierile lui Homer .De acolo a ajuns in limba latina si deci si franceza „Cuvântul franceji nu a fost găsit. Cele mai apropiate rezultate sunt: Nici un rezultat relevant.“ Nu este suficient de apropiat de francezi (francez)?

cuvântul - Cuvântul filosofie este un cuvânt compus din filo care are întelesul de iubitor , si sofia care înseamna întelepciune deci filosofia înseamna iubitor de întelepciune. Se pare ca zofia, contrar întelepciunii, înseamna nebunie, ceiace ar schimba complet sensul cuvântului. Va semnalez aceasta aminindu-mi de cele ce ne spunea profesorul nostru de latina de la Sf.Sava acum vre-o 65 de ani. Ramâne sa verificati Dvs. cele de mai sus si eventual sa-mi comunicati si mie concluziile Dvs. Constantin Halchini, ing.(halchini[at]videotron.ca) Cuvântul „scarlat“ circulă ca subst. comun – ex. Mateiu Caragiale, „Craii...“ – „din crestetul capului până în scarlatul tocurilor“, dar nu stiu ce înseamnă: nu l-am găsit nicăieri, cu excep ia numelor proprii, ex. Mircea Scarlat etc. Cuvantul este strict de origine greaca si se afla in mitologia greaca sin scrierile lui Homer .De acolo a ajuns in limba latina si deci si franceza „Cuvântul franceji nu a fost găsit. Cele mai apropiate rezultate sunt: Nici un rezultat relevant.“ Nu este suficient de apropiat de francezi (francez)? „Cuvântul franceji nu a fost găsit. Cele mai apropiate rezultate sunt: Nici un rezultat relevant.“ Nu este suficient de apropiat de francezi (francez)?

//
Copyright (C) DEX online. Copierea definiţiilor este permisă sub licenţa GPL, cu condiţia păstrării acestei note. Detalii aici
directoare web, Blog, harta romaniei, credite nevoi personale, vremea, Domenii .RO, Gazduire web DEX Online Ro