Cauta un cuvant


//
devotament - DEVOTAMÉNT s.n. Ataşament sincer faţă de o persoană sau faţă de o cauză şi hotărârea de a o servi în orice împrejurare şi fără rezerve; abnegaţie. – Din fr. dévouement (după devota).

devotament - DEVOTAMÉNT s.n. Ataşament sincer faţă de o persoană sau faţă de o cauză şi hotărârea de a o servi în orice împrejurare şi fără rezerve; abnegaţie. – Din fr. dévouement (după devota). DEVOTAMÉNT s. n. atitudine de ataşament sincer faţă de cineva sau ceva, care merge până la sacrificiu; abnegaţie. (după fr. dévouement)

devotament - DEVOTAMÉNT s.n. Ataşament sincer faţă de o persoană sau faţă de o cauză şi hotărârea de a o servi în orice împrejurare şi fără rezerve; abnegaţie. – Din fr. dévouement (după devota). DEVOTAMÉNT s. n. atitudine de ataşament sincer faţă de cineva sau ceva, care merge până la sacrificiu; abnegaţie. (după fr. dévouement) DEVOTAMÉNT s. 1. abnegaţie, dăruire, (înv.) devotare, sadacat. (A muncit cu ~.) 2. v. fidelitate.

devotament - DEVOTAMÉNT s.n. Ataşament sincer faţă de o persoană sau faţă de o cauză şi hotărârea de a o servi în orice împrejurare şi fără rezerve; abnegaţie. – Din fr. dévouement (după devota). DEVOTAMÉNT s. n. atitudine de ataşament sincer faţă de cineva sau ceva, care merge până la sacrificiu; abnegaţie. (după fr. dévouement) DEVOTAMÉNT s. 1. abnegaţie, dăruire, (înv.) devotare, sadacat. (A muncit cu ~.) 2. v. fidelitate. devotamént s. n.

devotament - DEVOTAMÉNT s.n. Ataşament sincer faţă de o persoană sau faţă de o cauză şi hotărârea de a o servi în orice împrejurare şi fără rezerve; abnegaţie. – Din fr. dévouement (după devota). DEVOTAMÉNT s. n. atitudine de ataşament sincer faţă de cineva sau ceva, care merge până la sacrificiu; abnegaţie. (după fr. dévouement) DEVOTAMÉNT s. 1. abnegaţie, dăruire, (înv.) devotare, sadacat. (A muncit cu ~.) 2. v. fidelitate. devotamént s. n. DEVOTAMÉNT n. Ataşament sincer şi total faţă de o persoană sau faţă de o anumită cauză. /
//
Copyright (C) DEX online. Copierea definiţiilor este permisă sub licenţa GPL, cu condiţia păstrării acestei note. Detalii aici

//