Cauta un cuvant


//
grafie - GRAFÍE, grafii, s.f. Mod de redare în scris a cuvintelor; scriere. ♦ Fel specific de a scrie al cuiva; scris1. ♦ Linie specifică a unui desen, care caracterizează pe autorul lui. – Din fr. graphie.

grafie - GRAFÍE, grafii, s.f. Mod de redare în scris a cuvintelor; scriere. ♦ Fel specific de a scrie al cuiva; scris1. ♦ Linie specifică a unui desen, care caracterizează pe autorul lui. – Din fr. graphie. -GRAFÍE2 elem. graf3(o)-.

grafie - GRAFÍE, grafii, s.f. Mod de redare în scris a cuvintelor; scriere. ♦ Fel specific de a scrie al cuiva; scris1. ♦ Linie specifică a unui desen, care caracterizează pe autorul lui. – Din fr. graphie. -GRAFÍE2 elem. graf3(o)-. GRAFÍE1 s. f. 1. mod de a scrie un cuvânt, un text; scriere. ♢ scris (al cuiva). 2. linia caracteristică a unui desen sau desenator. (< fr. graphie)

grafie - GRAFÍE, grafii, s.f. Mod de redare în scris a cuvintelor; scriere. ♦ Fel specific de a scrie al cuiva; scris1. ♦ Linie specifică a unui desen, care caracterizează pe autorul lui. – Din fr. graphie. -GRAFÍE2 elem. graf3(o)-. GRAFÍE1 s. f. 1. mod de a scrie un cuvânt, un text; scriere. ♢ scris (al cuiva). 2. linia caracteristică a unui desen sau desenator. (< fr. graphie) GRAFÍE s. v. scris.

grafie - GRAFÍE, grafii, s.f. Mod de redare în scris a cuvintelor; scriere. ♦ Fel specific de a scrie al cuiva; scris1. ♦ Linie specifică a unui desen, care caracterizează pe autorul lui. – Din fr. graphie. -GRAFÍE2 elem. graf3(o)-. GRAFÍE1 s. f. 1. mod de a scrie un cuvânt, un text; scriere. ♢ scris (al cuiva). 2. linia caracteristică a unui desen sau desenator. (< fr. graphie) GRAFÍE s. v. scris. grafíe s. f., art. grafía, g.-d. art. grafíei; pl. grafíi, art. grafíile

//
Copyright (C) DEX online. Copierea definiţiilor este permisă sub licenţa GPL, cu condiţia păstrării acestei note. Detalii aici

//