Cauta un cuvant

// //
//
tratative - TRATATÍVE s.f. pl. Schimb de păreri, discuţii, negocieri purtate între două sau mai multe părţi interesate, cu scopul de a se ajunge la o înţelegere, la un acord; trataţie (2). – Din it. trattative.

tratative - TRATATÍVE s.f. pl. Schimb de păreri, discuţii, negocieri purtate între două sau mai multe părţi interesate, cu scopul de a se ajunge la o înţelegere, la un acord; trataţie (2). – Din it. trattative. TRATATÍVE s. pl. (POL.) negocieri (pl.), (înv.) trataţie. (S-au purtat ~ pentru încheierea unui tratat.)

tratative - TRATATÍVE s.f. pl. Schimb de păreri, discuţii, negocieri purtate între două sau mai multe părţi interesate, cu scopul de a se ajunge la o înţelegere, la un acord; trataţie (2). – Din it. trattative. TRATATÍVE s. pl. (POL.) negocieri (pl.), (înv.) trataţie. (S-au purtat ~ pentru încheierea unui tratat.) tratatíve s. f. pl.

tratative - TRATATÍVE s.f. pl. Schimb de păreri, discuţii, negocieri purtate între două sau mai multe părţi interesate, cu scopul de a se ajunge la o înţelegere, la un acord; trataţie (2). – Din it. trattative. TRATATÍVE s. pl. (POL.) negocieri (pl.), (înv.) trataţie. (S-au purtat ~ pentru încheierea unui tratat.) tratatíve s. f. pl. TRATATÍVE f. la pl. Discuţii oficiale între două sau mai multe părţi interesate, purtate în vederea încheierii unui tratat. ~ diplomatice. /trattative

tratative - TRATATÍVE s.f. pl. Schimb de păreri, discuţii, negocieri purtate între două sau mai multe părţi interesate, cu scopul de a se ajunge la o înţelegere, la un acord; trataţie (2). – Din it. trattative. TRATATÍVE s. pl. (POL.) negocieri (pl.), (înv.) trataţie. (S-au purtat ~ pentru încheierea unui tratat.) tratatíve s. f. pl. TRATATÍVE f. la pl. Discuţii oficiale între două sau mai multe părţi interesate, purtate în vederea încheierii unui tratat. ~ diplomatice. /trattative TRATATÍVE s.f.pl. Discuţii, negocieri între două sau mai multe părţi interesate cu scopul de a se ajunge la o înţelegere. [< it. tratative].

//
Copyright (C) DEX online. Copierea definiţiilor este permisă sub licenţa GPL, cu condiţia păstrării acestei note. Detalii aici
directoare web, Blog, harta romaniei, credite nevoi personale, vremea, Domenii .RO, Gazduire web DEX Online Ro